OPLEIDINGEN TRAININGEN EN CURSUSSEN

ALGEMEEN
Solar United BV biedt een ruim aanbod van bedrijfstrainingen, opleidingen en cursussen aan. Vraag Solar United naar de mogelijkheden. De training kan op uw individuele wensen worden afgestemd.

Subsidies

In deze cursus behandelen we de verschillende soorten subsidies welke voor duurzame projecten beschikbaar zijn. Na het volgen van deze cursus weet u welke instantie voor u het beste is en hoe u uw subsidie-aanvraag het beste kunt opstellen.

Financiering

In deze cursus behandelen we de verschillende soorten financiering welke voor duurzame projecten beschikbaar zijn. Na het volgen van deze cursus weet u welke instantie voor u het beste is en hoe u uw financierings-aanvraag het beste kunt opstellen.

Businessplan schrijven

In deze cursus leren we de 10 belangrijkste elementen van een businessplan. Maar nog belangrijker, u verkrijgt inzicht in de factoren die voor de kapitaalverstrekker doorslaggevend zijn.

Financiële modellering

Elk goed businessplan bevat financiële modellering en variantie-analyse. U leert een financieel model op te stellen. Ook leert u rekening te houden met de belangrijkste financiële ratios.

Acquisitie klanten

Deze cursus leert u meer over de belangrijkste acquisitie-methodes om nieuwe klanten te vinden. Na het volgen van deze cursus weet u welke vorm van acquisitie voor uw bedrijf of organisatie de beste kansen biedt.

Verkooptechnieken

In deze cursus leert u de belangrijkste verkooptechnieken.  

E-commerce

In deze cursus leert u effectief te verkopen via het internet. 

 

Investerings-analyse

Hoe beoordeelt u of een investering in een duurzaam bedrijf of investeringsfonds een verstandige keuze is? Let op: 88% van de professionele vermogensbeheerders slaagt er niet in de index te verslaan!