INVESTEREN EN BUSINESS PLAN

ALGEMEEN
Wij helpen u met het opstellen en de evaluatie van uw businessplan zodat de kansen op subsidie, financiering of een investering in uw bedrijf worden gemaximaliseerd. Daarnaast verzorgen we due diligence trajecten en risico-analyses bij investeringen in de duurzame sector.

Coaching

Het belang van een duurzame samenleving is enorm. Om intiatieven op duurzaam gebied te ondersteunen bieden wij startende duurzame ondernemers gratis coaching aan om subsidies of financiering te verkrijgen of een businessplan te schrijven. De coaching wordt verzorgd door Frans van Woensel, voormalig Directeur Investeringen, investeringsdeskundige en oprichter van 2 succesvolle start-ups. 

Business plan

Het opstellen van een goed businessplan kost enorm veel tijd en expertise. U krijgt vaak zowel bij de overheid als bij investeerders maar 1 kans! Terwijl u bezig bent met de ontwikkeling van uw organisatie, produkt of dienst, verzorgt Solar United, in samenspraak met u, uw volledige business plan en eventueel de subsidie of financieringsaanvragen.

Due Diligence

Bent u een investeerder op zoek naar een second opinion of werkt u voor een investeringsfonds? Solar United verzorgt due diligence trajecten bij investeringen.